fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

De Lier Westland Renovatie

Home » Projects » Renovatie bedrijfspand » De Lier Westland Renovatie

Project: Renovatie bedrijfspand – De Lier Westland

Start renovatie met het verwijderen van oude Silo, Olie en WOT tank inclusief schoongrond verklaring.De aanleg van 375 m2 betonvloer met vloerverwarming. Uitbreiding koelcel naar 714 m3, inclusief 2 stuks inpandige kantoren voorzien van klimaatvoorziening (luchtverwarming en airconditioning) voorzien van energie zuinige warmtepompen.

Vervangen van de complete gevelbeplating uitgevoerd met architectonische ramen en deuren en een nieuwe overhead deur. Het buitenterrein wordt opnieuw geprofileerd en compleet voorzien van nieuwe asfaltlaag, kortom een compleet nieuwe goed geïsoleerde uitstraling!

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@benhprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@benhprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This