fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Westland Bedrijfsruimte Uitbreiding

Home » Projects » Verbouwing bedrijfspand » Westland Bedrijfsruimte Uitbreiding

Project: Westland Bedrijfsruimte Uitbreiding

Uitbreiding van bestaande bedrijfsruimte met Multifunctionele Ontvangst Ruimte. 

Deze uitbreiding is compleet verzorgd door B&H Projecten, de verlichting is voorgeprogrammeerd met keuze uit diverse sfeer standen. De klimaatregeling komt in aanmerking voor Energie subsidie en kan zowel koelen als verwarmen en is geïntegreerd in het het nieuwe klimaatsysteem van de bedrijfsruimte (uit te breiden tot 12 verschillende zone’s). Hierdoor wordt aantoonbaar >30% energie bespaard!

De veranda is voorzien van stralingswarmte met microgolven waardoor zowel mens als tafels en stoelen verwarmd wordt als in een lekker voorjaarszonnetje. Al deze systemen zijn via Iphone of Tablet te monitoren en aan te sturen om een maximaal comfort te verkrijgen.

De complete inrichting en interieur wordt nauwkeurig met de klant afgestemd, zodat het geheel aan alle verwachtingen (of meer) voldoet. De bedrijfsruimte van de toekomst staat in het Westland!

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@benhprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@benhprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This