fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!
Door: Ronald Barten
Op: 28 November 2017

Liever Subsidie ontvangen dan Belasting betalen?

Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in de oren. Te mooi om waar te zijn, nee dit is echt mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om uw kosten om te zetten in opbrengsten.

Asbest verwijderen voor 2024

Zoals uw wellicht bekend is moeten de Asbestdaken in 2024 gesaneerd zijn en het is in het Europese Klimaat Akkoord afgesproken dat er 14% groene energie geproduceerd moet worden in 2020 doorlopend naar 16% in 2023. Dit is alleen haalbaar als de overheid aanjager is in dit proces.

100% Score op subsidie aanvragen voor het verwijderen van asbest

De overheid heeft de handschoen opgepakt d.m.v. de SDE+ subsidie op hernieuwbare energie, waarvan in het voorjaar van 2017 voor het eerst het grootste deel van deze subsidie op gegaan is aan zonnepanelen. B&H Projecten kan ook dit voor u verzorgen, wij hebben tot op heden een score van 100% op de ingediende aanvragen! Nu is het probleem dat er allerlei departementen, overheden , provincies en gemeenten allemaal eigen potjes en regelingen verzonnen hebben. Om het nog iets ingewikkelder te maken hebben ze ook nog onderscheid gemaakt tussen diverse bedrijfstakken, leeftijden van de ondernemers, kleine en grote aansluitingen met of zonder salderingsregeling enz. enz.
Kortom een wirwar van oplossingen waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Zijn de kosten om dit uit te zoeken niet hoger dan de baten?

Je zou het haast gaan geloven en met een stroomprijs voor bedrijven die lager is dan 5 ct. denk je algauw Pfff mij niet gezien!
Gemiste kans! B&H Projecten heeft zich helemaal gespecialiseerd in deze tak van sport: “Asbest eraf en Zonnepanelen erop!”

Ontvang een vrijblijvende kostenanalyse

Wij maken geheel vrijblijvend een rekensom van de kosten en de baten met een terugverdientijd van minder dan 5 jaar, Ja op de gehele investering asbest , geïsoleerd dak en de zonnepanelen. Met een garantie van 25 jaar op deze energie bron gaat de teller na het terugverdienen van uw investering met de zelfde snelheid door. Uw investeert in uw eigen bedrijfspand (voor huurpanden kan dit ook) en voor uw eigen energieverbruik. Buiten de geldelijke subsidies in contanten wordt dit ook nog eens in mindering gebracht op de inkomsten of vennootschapsbelasting (afhankelijk van de rechtsvorm).

Kortom betaal minder belasting en investeer in uzelf met een rendement van minimaal 20%
Dat bent u als ondernemer toch waard.

Ps. B&H Projecten heeft een 100% score wat betreft onze subsidie aanvragen! Zie de referentie lijst op onze website.

Share This